Guliile se curata si se scobesc. Carnea tocata, in prealabil se amesteca impreuna cu ceapa tocata marunt si calita in putin unt, se potriveste la gust
Guliile se curata si se scobesc. Carnea tocata, in prealabil se amesteca impreuna cu ceapa tocata marunt si calita in putin unt, se potriveste la gust de sare si piper si se adauga unt ou si verdeata tocata marunt. Se umplu apoi gulii cu aceasta compozitie si se asaza intr-un vas cu unt iar peste ele se toarna zeama de carne sau apa, bulionul de rosii amestecat cu faina si zaharul ars, stins cu 2-3 linguri apa. Se introduce vasul in cuptorul incins si se lasa la fiert.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii