Gulii umplute cu carne

Guliile se curata si se scobesc. Carnea tocata, in prealabil se amesteca impreuna cu ceapa tocata marunt si calita in putin unt, se potriveste la gust

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 gulii
  • 300 gr carne
  • 1 ceapa
  • 50 gr unt
  • 1 ou
  • 1 lingura zahar
  • sare
  • piper
  • 1 pahar bulion de rosii
  • 1 lingurita faina
  • verdeata

Mod de preparare

Guliile se curata si se scobesc. Carnea tocata, in prealabil se amesteca impreuna cu ceapa tocata marunt si calita in putin unt, se potriveste la gust de sare si piper si se adauga unt ou si verdeata tocata marunt. Se umplu apoi gulii cu aceasta compozitie si se asaza intr-un vas cu unt iar peste ele se toarna zeama de carne sau apa, bulionul de rosii amestecat cu faina si zaharul ars, stins cu 2-3 linguri apa. Se introduce vasul in cuptorul incins si se lasa la fiert.
Se servesc calde.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui

Pastrav la cuptor

Friptura de vita la cuptor

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Naut frecat cu ciuperci in sos de rosii

A inceput postul Craciunului, asa ca dragii mei, sa aveti un post binecuvantat si usor! Am profitat de acest lucru si de...

Naut frecat cu ciuperci in sos de rosii
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa