Pentru gutui cu carne se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi , insa fara ceapa. Se taie carnea in bucati potrivite. Se prajesc in cratita cu ceapa.
Pentru gutui cu carne se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi , insa fara ceapa. Se taie carnea in bucati potrivite. Se prajesc in cratita cu ceapa taiata marunt si cu o lingura de untura. Se amesteca din cand in cand ca sa nu se arda.
Se spala gutuile (nu se curata de coaja), se taie bucati potrivite, se scot mijlocul pietros si casuta cu seminte si se prajesc usor cu putina untura. Se pun peste carne cand aceasta este aproape gata. Se adauga un sos de zahar ars, in care s-a pus un praf de faina. Gutuile cu carne se dau jumatate de ora la cuptor.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj