Taiem slanina cubulete, le presaram intr-un ceaun, le stropim cu ulei si prajim putin. Adaugam cepele taiate marunt si pulpele de iepure si prajim bin
Taiem slanina cubulete, le presaram intr-un ceaun, le stropim cu ulei si prajim putin. Adaugam cepele taiate marunt si pulpele de iepure si prajim bine. Strecuram fasolea, o adaugam la carne si acoperim cu apa. Condimentam cu sare, crema de ardei si fierbem la foc mare. Apoi reducem focul, acoperim ceaunul si fierbem pana carnea devine moale. Inainte sa fie gata turnam vinul.
Alte retete mancare recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale De mult imi doream sa pregatesc un pui umplut. Pentru un...
Pui umplut cu legumePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura