Iepure cu fasole

Taiem slanina cubulete, le presaram intr-un ceaun, le stropim cu ulei si prajim putin. Adaugam cepele taiate marunt si pulpele de iepure si prajim bin

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 80 dkg fasole uscata
  • 8 pulpe de iepure
  • 1 lingura amestec de condimente
  • 15 dkg slanina afumata
  • 3 linguri ulei
  • 2 cepe rosii
  • Sare
  • 1-2 lingurita pasta de ardei picanta
  • 1 dl vin rosu

Mod de preparare

Taiem slanina cubulete, le presaram intr-un ceaun, le stropim cu ulei si prajim putin. Adaugam cepele taiate marunt si pulpele de iepure si prajim bine. Strecuram fasolea, o adaugam la carne si acoperim cu apa. Condimentam cu sare, crema de ardei si fierbem la foc mare. Apoi reducem focul, acoperim ceaunul si fierbem pana carnea devine moale. Inainte sa fie gata turnam vinul.
Alte retete mancare recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciorba radauteana

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!