Iepure cu fasole

Taiem slanina cubulete, le presaram intr-un ceaun, le stropim cu ulei si prajim putin. Adaugam cepele taiate marunt si pulpele de iepure si prajim bin

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 80 dkg fasole uscata
  • 8 pulpe de iepure
  • 1 lingura amestec de condimente
  • 15 dkg slanina afumata
  • 3 linguri ulei
  • 2 cepe rosii
  • Sare
  • 1-2 lingurita pasta de ardei picanta
  • 1 dl vin rosu

Mod de preparare

Taiem slanina cubulete, le presaram intr-un ceaun, le stropim cu ulei si prajim putin. Adaugam cepele taiate marunt si pulpele de iepure si prajim bine. Strecuram fasolea, o adaugam la carne si acoperim cu apa. Condimentam cu sare, crema de ardei si fierbem la foc mare. Apoi reducem focul, acoperim ceaunul si fierbem pana carnea devine moale. Inainte sa fie gata turnam vinul.
Alte retete mancare recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciorba radauteana

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

SALATA CU INELE DE CALAMAR SI RUCOLA

Imi plac inelele de calamar in panada, cu textura lor crocanta. Alaturi de cateva frunze verzi, le consider gustarea sau cina...

SALATA CU INELE DE CALAMAR SI RUCOLA
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca