Dupa ce marinam carnea de iepure in apa cu otet si zarzavat de supa cateva ore, se curata de pielite, se sterge cu un prosop curat si se taie bucati
Dupa ce marinam carnea de iepure in apa cu otet si zarzavat de supa cateva ore, se curata de pielite, se sterge cu un prosop curat si se taie bucati mari. Se pune carnea intr-o cratita emailata, cu ulei fierbinte si se prajeste pe toate partile pina cind devine frageda, apoi se scoate pe farfurie si se pregateste un sos de ceapa in uleiul ramas. Ceapa se caleste marunt si se pune peste ulei cu o cescuta de apa. Se acopera craÂtita si se micsoreaza focul. Cand ceapa devine sticloasa, se adauga carnea, niper boabe, o ceasca de supa, o foaie de dafin si sarea necesara. Se acopera cratita si se fierbe inabusit, pe foc mic, o ora.
Se scot bucatile de Jarne, se ingroasa sosul cu un pahar de smintina si se serveste totul fierbinte.
Alte retete recomandate
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti