Iepurele se curata, se spala si se pudreaza cu sare, dupa care se inveleste in slanina. Se leaga si se pune intr-o tava cu cateva linguri de apa, dup
Iepurele se curata, se spala si se pudreaza cu sare, dupa care se inveleste in slanina. Se leaga si se pune intr-o tava cu cateva linguri de apa, dupa care se introduce in cuptorul fierbinte. Se lasa se se friga in grasimea in care a fost invelit, la care se adauga feliile de lamaie curatate de coaja.
Se serveste cu sosul din tava si cu sote de legume sau cu sos picant.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti Placinta de dovleac Tocanita de pui
Ca si romani suntem mari amatori de fast food. Eu personal, pur si simplu ador gyros-ul. Cu fiecare inghititura simti acea...
Gyros cu pui si sos tzatzikiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa