Iepure de casa cu sos picant

Iepurele se curata, se spala si se pudreaza cu sare, dupa care se inveleste in slanina. Se leaga si se pune intr-o tava cu cateva linguri de apa, dup

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 iepure
  • sare
  • 300 gr slanina
  • 1 jumatate lamaie

Mod de preparare

Iepurele se curata, se spala si se pudreaza cu sare, dupa care se inveleste in slanina. Se leaga si se pune intr-o tava cu cateva linguri de apa, dupa care se introduce in cuptorul fierbinte. Se lasa se se friga in grasimea in care a fost invelit, la care se adauga feliile de lamaie curatate de coaja.


Se serveste cu sosul din tava si cu sote de legume sau cu sos picant.

Alte retete culinare:

Ardei umpluti Placinta de dovleac Tocanita de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii