Iepure delicios cu sos alb si zarzavaturi

Pentru iepure delicios cu sos alb si zarzavaturi iepurele de casa, bine spalat, se taie bucati, se aseaza in cratita, se toarna apa atit cit sa acopere carnea.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 iepure de casa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa.

Mod de preparare

Pentru iepure delicios cu sos alb si zarzavaturi iepurele de casa, bine spalat, se taie bucati, se aseaza in cratita, se toarna apa atit cit sa acopere carnea. Cand apa a inceput sa clocoteasca se ia spuma, se sareaza si se adauga morcovi, ceapa si patrunjel, 5-8 boabe de piper(sau o bucatica de ardei iute) foi de dafin(1-2 foi) si se fierbe in clocote mici timp de 40-60 minute. Carnea gata fiarta se scoate din cratita se asaza pe platou si se toarna deasupra un sos alb preparat cu zeama ramasa la fiertul carnii.


Ca garnitura se servesc cartofi fierti sau piure de cartofi, orez fiert cu unt.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu crema de lamaie si mascarpone

O prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor.

Desert prajitura cu crema de lamaie si mascarpone
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca