Inima de vitel umpluta pe pat de varza

Inima de vitel umpluta pe pat de varza este o mancare cu carne deosebita si foarte delicioasa. La o inima de vitel curatata, se adauga umplutura facuta din carne tocata si orez.

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o inima de vitel
  • 600 g carne tocata
  • 200 g orez
  • o ceapa
  • o lingura de untura
  • sare
  • piper
  • delicat
  • 2 oua
  • boia dulce
  • o legatura de patrunjel si
  • 2 linguri de pasta de tomate.

Mod de preparare

Inima de vitel umpluta pe pat de varza este o mancare cu carne deosebita si foarte delicioasa. La o inima de vitel curatata, se adauga umplutura facuta din 600 g carne tocata, 200 g orez, o ceapa tocata si calita intr-o lingura de untura, sare, piper, delicat, 2 oua, boia dulce, apoi o legatura de patrunjel si 2 linguri de pasta de tomate. In ceapa calita in untura, adaugam orezul spalat, carnea tocata, sare, piper, delicat, o lingurita de boia dulce, o legatura de patrunjel tocat marunt, 2 oua, o lingura de pasta de tomate, amestecam totul si dam gust de sare. Inima se curata de zgarciuri si se taie pe dinauntru ca sa putem introduce umplutura de mai sus.
Separat, intr-o cratita, punem o ceapa tocata marunt, un morcov taiat rondele, 2-3 fire de cimbru tocat fin, o lingurita de boia, sare, piper si o lingura de untura. Calim putin zarzavatul, apoi adaugam o varza tocata si trei sau patru rosii taiate felii. Peste varza, punem inima umpluta si invelita in doua sau trei frunze de varza, adaugam doua sau trei cani de apa sau supa de carne, dupa care dam vasul pe plita la foc domol, timp de 3-4 ore.


Inima de vitel umpluta pe pat de varza se serveste cu mamaliga calda si usturoi.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Cupola cu portocale

Usoara,pufoasa si plina de aroma !!!

Cupola cu portocale
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa