Untul impreuna cu o lingura faina se pun intr-un vas, pe foc si se face un sos alb, stins cu supa de carne, amestecand mereu, pana cand sosul se ingr
Untul impreuna cu o lingura faina se pun intr-un vas, pe foc si se face un sos alb, stins cu supa de carne, amestecand mereu, pana cand sosul se ingroasa. Se adauga ceapa taiata marunt, bulionul de rosii, vinul si se lasa sa fiarba pe foc mic, aproximativ 20 minute. Smantana se adauga si ea si se mai lasa la fiert cateva minute, dupa care se adauga si restul de unt. Feliile de jambon se incalzesc putin si se toarna deasupra lor sosul pasat, printr-o sita.
Se serveste cald.
Alte retete care contin carne:
Ciulama de ciuperci
Mancare de mazare
Tocanita de pui
Imi place sa beau sirop diluat cu apa minerala, asa ca anul acesta m-am gandit sa fac si de coacaze rosii.
Sirop de coacaze rosiiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa