Jambon de porc in foietaj

Jambonul de porc in foietaj este o mancare cu carne speciala si foarte delicioasa. Se dezgheata aluatul, sunca se condimenteaza, se aseaza pe aluat si se inveleste.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1000-1200 g jambon afumat fara os
  • 300-400 g aluat de foietaj congelat
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • usturoi si
  • boia dulce.

Mod de preparare

Jambonul de porc in foietaj este o mancare cu carne speciala si foarte delicioasa. Se dezgheata aluatul, sunca se condimenteaza, se aseaza pe aluat si se inveleste. Capetele de la aluat se ung cu albus ca sa nu se desfaca la copt, apoi punem ruloul in tava, ungem pe deasupra cu galbenus de ou si dam la copt in cuptorul incins, timp de treizeci pana la 40 de minute. Dupa ce s-a copt, se lasa la racorit timp de 20 de minute, apoi putem taia felii.


Jambonul de porc in foietaj se serveste cu soté din legume sau sfecla rosie cu hrean.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu crema de ciocolata si rom

Este un tort senzational de bun! De ce? Pentru ca e cu ciocolata .... :P iar iubitorii de ciocolata stiu despre ce vorbesc.

Desert tort cu crema de ciocolata si rom
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa