Jambon de porc in foietaj

Jambonul de porc in foietaj este o mancare cu carne speciala si foarte delicioasa. Se dezgheata aluatul, sunca se condimenteaza, se aseaza pe aluat si se inveleste.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1000-1200 g jambon afumat fara os
  • 300-400 g aluat de foietaj congelat
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • usturoi si
  • boia dulce.

Mod de preparare

Jambonul de porc in foietaj este o mancare cu carne speciala si foarte delicioasa. Se dezgheata aluatul, sunca se condimenteaza, se aseaza pe aluat si se inveleste. Capetele de la aluat se ung cu albus ca sa nu se desfaca la copt, apoi punem ruloul in tava, ungem pe deasupra cu galbenus de ou si dam la copt in cuptorul incins, timp de treizeci pana la 40 de minute. Dupa ce s-a copt, se lasa la racorit timp de 20 de minute, apoi putem taia felii.


Jambonul de porc in foietaj se serveste cu soté din legume sau sfecla rosie cu hrean.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de cartofi cu ciolan afumat ( la multicooker )

Pentru tocanite, programul stew de la multicooker este ideal : legumele raman intregi indiferent cat de bine fierte sunt,...

Tocanita de cartofi cu ciolan afumat ( la multicooker )
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii