jMuschiulet vitel cu sos de ardei copt

Se spala muschiuletul de vitel dupa care se face un sos din vin, miere, cimbru, ulei si 2 cani apa. Se pune totul intr-o tava, se potriveste de sare s

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1.5 kg muschiulet vitel
  • 0.250 l vin alb demi dulce
  • 0.250 kg unt
  • 1/2 plic cimbru
  • o.250 l ulei
  • 1 l suc rosii
  • 3 kg ardei capia sau 1 kg ardei copt congelat
  • 5 lingurite miere

Mod de preparare

Se spala muschiuletul de vitel dupa care se face un sos din vin, miere, cimbru, ulei si 2 cani apa. Se pune totul intr-o tava, se potriveste de sare si se baga la cuptor 120 min. la temperatura de 200 grade si se intoarce carnea la interval de 30 min.; intre timp se taie ardeiul julien deja copt si se pune intr-o tigaie mare cu sucul de rosii, untul si o parte de sos din tava in care este pus musciuletul nu inainte de a trece cel putin 90 minute din perioada de stat la cuptor si se lasa la scazut 40 minute (foc mediu).
Se taie carnea feliute si se pune peste ea sosul de ardei copt; de preferat se serveste ca garnitura cartofii gratinati cu unt si cascaval.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Ceafa de porc la cuptor si cartofi la tuci

Ceafa de porc la cuptor si cartofi la tuci
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa