Se spala muschiuletul de vitel dupa care se face un sos din vin, miere, cimbru, ulei si 2 cani apa. Se pune totul intr-o tava, se potriveste de sare s
Se spala muschiuletul de vitel dupa care se face un sos din vin, miere, cimbru, ulei si 2 cani apa. Se pune totul intr-o tava, se potriveste de sare si se baga la cuptor 120 min. la temperatura de 200 grade si se intoarce carnea la interval de 30 min.; intre timp se taie ardeiul julien deja copt si se pune intr-o tigaie mare cu sucul de rosii, untul si o parte de sos din tava in care este pus musciuletul nu inainte de a trece cel putin 90 minute din perioada de stat la cuptor si se lasa la scazut 40 minute (foc mediu).
Se taie carnea feliute si se pune peste ea sosul de ardei copt; de preferat se serveste ca garnitura cartofii gratinati cu unt si cascaval.
Sunt de-a dreptul, pur si simplu!, minunati!!!
Ficatei de pui aromatiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj