Kalops

Se taie carnea in bucatele, se prajeste in ulei incins, se adauga ceapa taiata felii destul de mari, la fel si morcovul. Se prajesc numai cateva minut

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reteta pentru 4 persoane
  • 1 kg carne de vita cu os
  • 2 linguri de ulei
  • 2 cepe mari
  • 2 linguri faina
  • 3-4 dl apa
  • 1 lingurita sare
  • 10 cuisoare
  • 2 foi de dafin
  • 3 morcovi mari

Mod de preparare

Se taie carnea in bucatele, se prajeste in ulei incins, se adauga ceapa taiata felii destul de mari, la fel si morcovul. Se prajesc numai cateva minute intr-o oala cay sa le cuprinda. Se adauga faina, se amesteca de cateva ori, se pune apa, sare si condimente, se acopera oala cu capac si se lasa la fiert la foc mic 1h 30 min. Se fierbe pana cand carnea va fi frageda. Daca sosul e prea gros, se poate adauga putina apa.
Se serveste cu cartofi fierti, sfecla rosie murata si o dulceata mai acrisoara de coacaze rosi

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi si ficat de pui la cuptor, cu diverse sosuri

Era prea lung titlul sa adaug si sosurile, asa ca am scris diverse, dar de fapt am preparat doua. Fiecare a servit cu sosul...

Cartofi si ficat de pui la cuptor, cu diverse sosuri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca