Limba cu castraveciori

Limba foarte bine spalata, se fierbe in apa clocotita cu zarzavat de supa si sare. Din zeama in care a fiert limba se poate prepara o supa. Cind este

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg limba
  • 6 castraveciori murati
  • 1 lingura faina
  • 1/2 lingura mustar
  • 1/2 lingurita zahar pudra
  • zarzavat de supa
  • 50 g ulei
  • sare

Mod de preparare

Limba foarte bine spalata, se fierbe in apa clocotita cu zarzavat de supa si sare. Din zeama in care a fiert limba se poate prepara o supa. Cind este gata limba de fiert, se curata de pielita si se taie felii. Se prepara un sos din ulei, faina, mustar si zahar, diluat cu zeama in care a fiert limba. Se asaza in cratita feliile de limba, deasupra castraveciorii taiati rondele si se umple cu sosul. Se lasa sa mai dea citeva clocote pina scade putin sosul.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...