Limba cu jumari de ou

Se spala limba, se pune la fiert cu apa rece, apoi se curata de pielea aspra, se taie bucati mici si se pune intr-o oala cu o ceapa tocata si o ceasca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr limba
  • 4 oua
  • sare
  • patrunjel verde
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca mica de ulei
  • piper macinat
  • 1 lingurita de faina
  • 3 linguri de lapte

Mod de preparare

Se spala limba, se pune la fiert cu apa rece, apoi se curata de pielea aspra, se taie bucati mici si se pune intr-o oala cu o ceapa tocata si o ceasca de ulei fierbinte. Se adauga o ceasca de apa, se acopera oala si se micsoreaza focul. Cand ceapa a devenit sticloasa, se adauga patru oua batute bine cu o lingurita de faina, sare, piper macinat si trei linguri de lapte dulce. Se amesteca cu furculita pentru ca ouale sa se inchege uniform. Se rastoarna pe un platou mare, si se acopera cu patrunjel verde tocat fin.
Se serveste calda, cu garnitura de cartofi natur.

Alte retete:

Cartofi la cuptor

Sote de ciuperci

Mazare cu aripioare

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...