Limba se spala si se pune la fiert cu apa rece. Dupa jumatate de ora, se curata limba, cat este calda de pielea aspra de deasupra, apoi se taie felii.
Limba se spala si se pune la fiert cu apa rece. Dupa jumatate de ora, se curata limba, cat este calda de pielea aspra de deasupra, apoi se taie felii.
Separat se dau in cateva clocote maslinele, se limpezesc cu apa rece si se lasa deoparte. Se toaca cepele, se calesc in ulei incins si cand ceapa devine sticloasa se stinge cu o lingura de bulion de rosii amestecat cu apa rece. In sosul obtinut se adauga o lingura de zahar, o lingura de otet si putina sare. Se pun feliile de limba si maslinele in sos, se fierb impreuna cu felii subtiri de lamaie un sfert de ora, dupa care se presara deasupra mancarii verdeata tocata fin si se ia vasul de pe foc.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete care contin carne:
Tocanita din carne de vita
Tocanita de pipote cu inimi
Mazare cu pui
Cand am facut prima data aceasta placinta,ne-a placut (mai ales mie)foarte mult,asa ca am repetat-o dar cu ceva modificari;ia...
Placinta dobrogeana 2Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa