Spala limba in apa rece ,curat-o de pielite,si freac-o cu malai pentru a o curata de toxinele din pori.Pune-o la fiert in apa rece pentru 20 de minute
Spala limba in apa rece ,curat-o de pielite,si freac-o cu malai pentru a o curata de toxinele din pori.Pune-o la fiert in apa rece pentru 20 de minute.Ia spuma ,dupa care scoate-o si lasa-o sa se raceasca putin,cit sa o poti curata de pielita poroasa.Pune-o iarasi la fiert pentru cca doua ore.Incearc-o cu furculita sa vezi daca este bine fiarta.Limba cu cit este mai bine fiarta ,cu atit este mai gustoasa.Pune intre timp maslinele la desarat(30 de minute)in apa rece.Toaca ceapa solzisori,pune-o la rumenit in ulei,pina devine aurie.Stinge cu sucul de rosii si lasa sa dea in fiert,adauga zeama de la limba,adauga piperul,foaia de dafin,sare si feliile de limba.Lasa sa mai fiarba putin,iar cind limba este aproape fiarta ,adauga maslinele desarate si vinul.Da la cuptor pentru zece minute sa mai scada (nu foarte mult deoarece ;dupa ce se raceste ,sosul se ingroasa)putin si adauga citeva felii de lamaie(lamaia nu trebuie sa fiarba mult fiindca amareste mancarica).
Serveste-o rece !Este mai gustoasa!
Am pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.
Desert mini rulada cu zmeuraGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa