Pentru limba cu piure de cartofi carnea de vita se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii, telina se curata, se spala si se cresteaza.
Pentru limba cu piure de cartofi carnea de vita se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii, telina se curata, se spala si se cresteaza. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se fierb in apa cu sare si se zdrobesc. Lamaile se spala; din 100 g se extrage sucul, iar 50 g se taie felii. Limba de vita se pune la fiert in apa rece cu sare. Se indeparteaza spuma, se adauga ceapa, morcovi, telina, cubul MAGGI si se fierb. Limba fiarta se scoate intr-un vas cu apa rece, se curata de pielita si se taie felii. Separat, se prepara sosul in care a fiert limba (500 g), smantana, sardelele, sare si se fierb 10-15 minute. Sosul obtinut se paseaza peste bucatile de limba si se fierb impreuna 5 minute. Se adauga suc de lamaie si vin. Se prepara piureul din cartofi, unt si lapte.
Limba cu piure de cartofi se serveste calda, cu piure de cartofi si decor din felii de lamaie taiata.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii