Pentru limba cu sos de smantana se fierbe limba, se curata de pielita, se taie felii si se asaza in cratita. Se prajeste in unt o ceapa taiata marunt.
Pentru limba cu sos de smantana se fierbe limba, se curata de pielita, se taie felii si se asaza in cratita. Se prajeste in unt o ceapa taiata marunt. Cand ceapa a inceput sa se ingalbeneasca, se adauga faina. Se stinge cu o ceasca din zeama in care a fiert limba, se face un sos potrivit de gros, se adauga smantana, se toarna peste limba si se lasa sa mai fiarba 10 minute la foc mic.
Limba cu sos de smantana se serveste calda.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa