Limba cu sos de smantana

Pentru limba cu sos de smantana se fierbe limba, se curata de pielita, se taie felii si se asaza in cratita. Se prajeste in unt o ceapa taiata marunt.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 limba cam de 1 kg
  • 3 l apa
  • 1 ceapa
  • 1 patrunjel
  • 10 boabe piper
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita faina
  • 1 ceasca smantana
  • sare.

Mod de preparare

Pentru limba cu sos de smantana se fierbe limba, se curata de pielita, se taie felii si se asaza in cratita. Se prajeste in unt o ceapa taiata marunt. Cand ceapa a inceput sa se ingalbeneasca, se adauga faina. Se stinge cu o ceasca din zeama in care a fiert  limba, se face un sos potrivit de gros, se adauga smantana, se toarna peste limba si se lasa sa mai fiarba 10 minute la foc mic.


Limba cu sos de smantana se serveste calda.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...