Limba cu sos de smantana

Pentru limba cu sos de smantana se fierbe limba, se curata de pielita, se taie felii si se asaza in cratita. Se prajeste in unt o ceapa taiata marunt.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 limba cam de 1 kg
  • 3 l apa
  • 1 ceapa
  • 1 patrunjel
  • 10 boabe piper
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita faina
  • 1 ceasca smantana
  • sare.

Mod de preparare

Pentru limba cu sos de smantana se fierbe limba, se curata de pielita, se taie felii si se asaza in cratita. Se prajeste in unt o ceapa taiata marunt. Cand ceapa a inceput sa se ingalbeneasca, se adauga faina. Se stinge cu o ceasca din zeama in care a fiert  limba, se face un sos potrivit de gros, se adauga smantana, se toarna peste limba si se lasa sa mai fiarba 10 minute la foc mic.


Limba cu sos de smantana se serveste calda.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa