Limba de porc inabusita

Se pun limbile sa fiarba in apa rece, iar cand sunt gata se curata de pielita de deasupra si se taie felii groase de 2 cm. Se curata ceapa, se toaca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2-3 limbi de porc
  • 2 cepe
  • 1 paharel de vin alb
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingura de bulion de rosii
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pun limbile sa fiarba in apa rece, iar cand sunt gata se curata de pielita de deasupra si se taie felii groase de 2 cm.

Se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste in ulei. Cand devine sticloasa, se adauga feliile de limba, sare, piper boabe si o lingura de bulion desfacut intr-o ceasca de apa rece. Se acopera cratita si se fierbe mancarea inabusit pana cand totul a fiert si sosul a scazut bine. Se ia cratita de pe foc, se rastoarna mancarea pe un platou, se inconjoara cu felii de cartofi fierti si stropiti cu putin unt, apoi se acopera cu verdeata tocata fin.

Mancarea se serveste calda.

Alte retete:

Chec pufos

Dulceata de gutui

Ciorba radauteana

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada din fleica de porc, cu carne tocata la slow cooker Crock-Pot

             O reţetă care sigur face parte din categoria...

Rulada din fleica de porc, cu carne tocata la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca