Limba de vita pane

Pentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se cresteaza.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • limba de vita - 1 kg
  • oua - 3 bucati
  • faina - 50 g
  • pesmet - 150 g
  • morcovi - 100 g
  • ceapa - 50 g
  • telina radacina - 100 g
  • ulei - 200 ml
  • 1 cub MAGGI de vita
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se cresteaza. Limba de vita se pune la fiert in apa rece cu sare, se indeparteaza spuma, se adauga ceapa, morcovi, telina, cubul MAGGI si se fierbe. Limba fiarta se scoate intr-un vas cu apa rece, se curata de pielita si se taie in felii. Bucatile de limba se trec prin faina, ou batut si pesmet si se prajesc in ulei.

Limba de vita pane se serveste calda, cu diferite garnituri din legume, cartofi, orez, paste fainoase, etc.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa