Limba de vita rasol cu legume

Pentru limba de vita rasol cu legume limba de vita se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Morcovii, ceapa, telina si patrunjelul se curata.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • limba de vita - 1 kg
  • morcovi - 600 g
  • ceapa - 150 g
  • telina radacina - 200 g
  • patrunjel radacina - 200 g
  • cartofi - 1 kg
  • hrean - 300 g
  • otet - 50 ml
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare dupa gust
  • 1 cub MAGGI de vita

Mod de preparare

Pentru limba de vita rasol cu legume limba de vita se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Morcovii, ceapa, telina radacina si patrunjelul radacina se curata si se spala. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Hreanul se curata, se spala, se rade fin si se amesteca cu otet si sare. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Limba de vita se pune la fiert in apa rece cu sare, se indeparteaza spuma, se adauga ceapa, morcovi, patrunjel, telina, cubul MAGGI si se fierb. Limba fiarta se scoate intr-un alt vas cu apa rece, se curata de pielite, se taie felii si se tine la cald in supa strecurata. Morcovii, patrunjelul radacina si telina se scot separat, se taie cuburi si se tin la cald in supa in care fiert. Se prepara un sos din hrean, otet diluat si sare.

Limba de vita rasol cu legume se serveste calda, cu legume, cartofi natur cu patrunjel verde deasupra si hrean separat.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Flatbread cu branzeturi si rosii

Adică o pâine plată, cu roșii și brânzeturi, un fel de pizza Margherita! ;) Deja am preparat-o a doua oară,...

Flatbread cu branzeturi si rosii
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca