Pentru limba de vita rasol cu legume limba de vita se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Morcovii, ceapa, telina si patrunjelul se curata.
Pentru limba de vita rasol cu legume limba de vita se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Morcovii, ceapa, telina radacina si patrunjelul radacina se curata si se spala. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Hreanul se curata, se spala, se rade fin si se amesteca cu otet si sare. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Limba de vita se pune la fiert in apa rece cu sare, se indeparteaza spuma, se adauga ceapa, morcovi, patrunjel, telina, cubul MAGGI si se fierb. Limba fiarta se scoate intr-un alt vas cu apa rece, se curata de pielite, se taie felii si se tine la cald in supa strecurata. Morcovii, patrunjelul radacina si telina se scot separat, se taie cuburi si se tin la cald in supa in care fiert. Se prepara un sos din hrean, otet diluat si sare.
Limba de vita rasol cu legume se serveste calda, cu legume, cartofi natur cu patrunjel verde deasupra si hrean separat.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti