Limba in pesmet

Limba fiarta si curatata se taie in bucati, se tavaleste fiecare bucata in faina, apoi in ou batut si in pesmet Se prajeste la foc domol.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 limba
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • sare

Mod de preparare

Limba fiarta si curatata se taie in bucati, se tavaleste fiecare bucata in faina, apoi in ou batut si in pesmet Se prajeste la foc domol.

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de mazare cu costita afumata si pastrama de porc

Mancare de mazare cu costita afumata si pastrama de porc
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni