Pentru limba rasol cu ceapa si patrunjel se spala limba in mai multe ape, frecand-o cu putin malai pentru a se lua toata murdaria dintre pori.
Pentru limba rasol cu ceapa si patrunjel se spala limba in mai multe ape, frecand-o cu putin malai pentru a se lua toata murdaria dintre pori. Se scoate gatlejul si se tine limba cel putin o ora in apa rece, inainte de a fi pregatita. Se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Cand incepe sa dea in clocot, se ia spuma, se adauga zarzavatul, foaia de dafin, sare, piper, se acopera si se lasa sa fiarba potolit timp de trei ore (limba de vitel si cea de purcel fierb mai repede). Se curata fierbinte de piele, incepand de la varf, tragand usor si ajutandu-ne cu un cutit mic. Zeama in care a fiert poate servi la pregatirea unei supe de zarzavat.
Limba rasol cu ceapa si patrunjel se serveste fierbinte cu sos de hrean, de rosii sau cu alt sos.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa