Pentru lintea cu costita afumata se alege lintea, se spala si se pune intr-o cratita cu apa rece sa fiarba pe jumatate.
Pentru linte cu costita afumata alege lintea, se spala si se pune intr-o cratita cu apa rece sa fiarba pe jumatate, in clocote mici. Se prajeste usor, cu o lingura de untura, o ceapa taiata marunt si se asaza aceeasi cratita cu lintea si cu costita taiata bucati. Se lasa sa fiarba circa o ora la foc potrivit. Se adauga putin bulion de rosii, un fir de usturoi, o frunza de dafin sau o crenguta de cimbru si sare cat trebuie. Se acopera, se da la cuptor si se mai tine un sfert de ora. Aceeasi mancare se poate pregati si cu fasole boabe.
Lintea cu costita afumata se serveste calda.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii