Cu o zi inainte se pun in apa, la inmuiat, prunele uscate, iar a doua zi se fierb in aceeasi apa timp de 10 minute, adaugand o lingura de otet si una
Cu o zi inainte se pun in apa, la inmuiat, prunele uscate, iar a doua zi se fierb in aceeasi apa timp de 10 minute, adaugand o lingura de otet si una de zahar. Intr-o alta oala se fierbe lintea, adaugand sare si piper dupa gust. Se curata de samburi prunele fierte si jumatate se taie bucatele mici, se adauga la linte si se fierbe timp de cateva minute. Se prajesc feliile subtiri de slanina.
Se pune slanina peste linte si se decoreaza cu prunele ramase.
Alte retete mincare recomandate
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa