Pentru macaroane cu piept de pui carnea de pui se curata si se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare.
Pentru macaroane cu piept de pui carnea de pui se curata si se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb si se trec prin jet de apa rece. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se taie fasii subtiri, se inabusa cu supa in jumatate din cantitatea de unt, se adauga pasta de tomate, cubul MAGGI, piper si se fierb 5 minute. Separat, macaroanele se inabusa in 50 g unt.
Macaroanele cu piept de pui se servesc calde, cu carne si sos; deasupra se presara cascaval ras.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa