Macaroane cu piept de pui

Pentru macaroane cu piept de pui carnea de pui se curata si se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • macaroane - 300 g
  • piept de pui cu os - 400 g
  • cascaval - 50 g
  • pasta de tomate - 50 g
  • unt - 100 g
  • sare si piper dupa gust
  • 1 cub MAGGI de gaina

Mod de preparare

Pentru macaroane cu piept de pui carnea de pui se curata si se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb si se trec prin jet de apa rece. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se taie fasii subtiri, se inabusa cu supa in jumatate din cantitatea de unt, se adauga pasta de tomate, cubul MAGGI, piper si se fierb 5 minute. Separat, macaroanele se inabusa in 50 g unt.

Macaroanele cu piept de pui se servesc calde, cu carne si sos; deasupra se presara cascaval ras.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca