Mancare ardeleneasca

Se taie carnea cubulete, apoi se pune la inabusit. Se adauga ardeii tocati marunt, sare si se lasa la fiert in sucul propriu, adaugand putina apa cal

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr pulpa de porc
  • boia dulce
  • 2-3 cepe
  • 5-6 cartofi
  • 2 lingurite zahar
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • rosii
  • 3 ardei rosii

Mod de preparare

Se taie carnea cubulete, apoi se pune la inabusit. Se adauga ardeii tocati marunt, sare si se lasa la fiert in sucul propriu, adaugand putina apa calda. Se adauga cartofii taiati cubulete si se lasa la foc mic. Se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce, iar la sfarsit se adauga rosiile. Se mai lasa cateva minute la fiert, apoi se pun in cuptorul bine incins pentru 5 minute.


Se serveste ornata cu patrunjel verde tocat marunt.

Alte retete culinare:

Ardei umpluti Friptura de vita la cuptor Tocanita de pui

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Pui grecesc cu lamaie, oregano si usturoi

Kotopoulo Skorthato - Lemon Garlic Chicken O excelentă reţetă a bucatariei greceşti, aromă, savoare, parfum...da,...

Pui grecesc cu lamaie, oregano si usturoi
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa