Mancare ardeleneasca

Se taie carnea cubulete, apoi se pune la inabusit. Se adauga ardeii tocati marunt, sare si se lasa la fiert in sucul propriu, adaugand putina apa cal

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr pulpa de porc
  • boia dulce
  • 2-3 cepe
  • 5-6 cartofi
  • 2 lingurite zahar
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • rosii
  • 3 ardei rosii

Mod de preparare

Se taie carnea cubulete, apoi se pune la inabusit. Se adauga ardeii tocati marunt, sare si se lasa la fiert in sucul propriu, adaugand putina apa calda. Se adauga cartofii taiati cubulete si se lasa la foc mic. Se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce, iar la sfarsit se adauga rosiile. Se mai lasa cateva minute la fiert, apoi se pun in cuptorul bine incins pentru 5 minute.


Se serveste ornata cu patrunjel verde tocat marunt.

Alte retete culinare:

Ardei umpluti Friptura de vita la cuptor Tocanita de pui

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa