Se taie carnea cubulete, apoi se pune la inabusit. Se adauga ardeii tocati marunt, sare si se lasa la fiert in sucul propriu, adaugand putina apa cal
Se taie carnea cubulete, apoi se pune la inabusit. Se adauga ardeii tocati marunt, sare si se lasa la fiert in sucul propriu, adaugand putina apa calda. Se adauga cartofii taiati cubulete si se lasa la foc mic. Se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce, iar la sfarsit se adauga rosiile. Se mai lasa cateva minute la fiert, apoi se pun in cuptorul bine incins pentru 5 minute.
Se serveste ornata cu patrunjel verde tocat marunt.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti Friptura de vita la cuptor Tocanita de pui
Pentru masa de Paste, va invit sa incercati o friptura delicioasa de miel.
Friptura de mielOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj