Se taie pieptul in fasii subtiri, apoi se pune la prajit in putin ulei. Cand e gata, se scoate si se pune deoparte, iar in uleiul ramas se prajesc ci
Se taie pieptul in fasii subtiri, apoi se pune la prajit in putin ulei. Cand e gata, se scoate si se pune deoparte, iar in uleiul ramas se prajesc ciupercile taiate bucati si ardeiul gras maruntit. Se adauga putina apa, sosul de soia si condimentele, dupa gust. Se lasa inca 10 minute pe foc, apoi se adauga puiul, broccoli si se mai lasa pe foc 10 minute.
Se serveste cu garnitura de orez.
Alte retete culinare:
Pulpe de pui la cuptor Ardei umpluti Friptura de vita la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii