Mancare cu legume mexicane, cartofi, ficatei si cotlet de porc

Se pun cele doua cotlete la macerat cu sare si piper si baga la frigider de pe o zi pe alta. Se spala si curata ficateii de pui si se pun intr-un v

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • 200 g legume mexicane
  • 2-3 cartofi
  • in functie de marime
  • 2 bucati cotlete de porc
  • 300 g ficatei de pui
  • 50 g unt (un sfert de pachet)
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se pun cele doua cotlete la macerat cu sare si piper si baga la frigider de pe o zi pe alta. Se spala si curata ficateii de pui si se pun intr-un vas cu apa, unde se fierb. Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la fiert, intr-un alt vas. Legumele mexicane se pun si ele intr-un alt vas, peste care se adauga unt, pe foc pana untul se topeste. Cotletele, dupa ce au fost lasate la macerat, se prajesc (tigaie sau gratar). In farfurie se aseaza cate un cotlet de porc, alaturi de cartofi, ficatei si legumele mexicane cu unt.


Se serveste calda.

Alte retete recomandate:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Clătite delicioase cu unt de arahide și migdale

Cred că aveți cu toții o tigaie pe care o considerați perfectă; cea cu care vă place să lucrați, cea în care ați...

Clătite delicioase cu unt de arahide și migdale
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii