Carnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu ceapa tocata intr-un vas cu ulei si se lasa acoperita sa se prajeasca. Se adauga apoi pasta de ro
Carnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu ceapa tocata intr-un vas cu ulei si se lasa acoperita sa se prajeasca. Se adauga apoi pasta de rosii, sare, piper, vinul si apa fierbinte cat sa o acopere. Se lasa apoi totul la fiert. Separat se curata arpagicul si se caleste putin in ulei, apoi se adauga in vasul cu carne. Se pune o lingura otet si foaia de dafin. Rosiile se taie in doua, se curata de seminte si pielite si se pun in vasul cu mancare, apoi se adauga si usturoiul tocat marunt. Se pune vasul in cuptor si se lasa la fiert, pana scade.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui Pastrav la cuptor Friptura de vita la cuptor
A inceput postul Craciunului, asa ca dragii mei, sa aveti un post binecuvantat si usor! Am profitat de acest lucru si de...
Naut frecat cu ciuperci in sos de rosiiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa