Mancare de carne cu arpagic

Carnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu ceapa tocata intr-un vas cu ulei si se lasa acoperita sa se prajeasca. Se adauga apoi pasta de ro

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne
  • 500 gr arpagic
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 paharel vin
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • 6 rosii
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingura otet
  • ulei

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu ceapa tocata intr-un vas cu ulei si se lasa acoperita sa se prajeasca. Se adauga apoi pasta de rosii, sare, piper, vinul si apa fierbinte cat sa o acopere. Se lasa apoi totul la fiert. Separat se curata arpagicul si se caleste putin in ulei, apoi se adauga in vasul cu carne. Se pune o lingura otet si foaia de dafin. Rosiile se taie in doua, se curata de seminte si pielite si se pun in vasul cu mancare, apoi se adauga si usturoiul tocat marunt. Se pune vasul in cuptor si se lasa la fiert, pana scade.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui Pastrav la cuptor Friptura de vita la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii