Mancare de carne cu arpagic

Carnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu ceapa tocata intr-un vas cu ulei si se lasa acoperita sa se prajeasca. Se adauga apoi pasta de ro

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne
  • 500 gr arpagic
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 paharel vin
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • 6 rosii
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingura otet
  • ulei

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu ceapa tocata intr-un vas cu ulei si se lasa acoperita sa se prajeasca. Se adauga apoi pasta de rosii, sare, piper, vinul si apa fierbinte cat sa o acopere. Se lasa apoi totul la fiert. Separat se curata arpagicul si se caleste putin in ulei, apoi se adauga in vasul cu carne. Se pune o lingura otet si foaia de dafin. Rosiile se taie in doua, se curata de seminte si pielite si se pun in vasul cu mancare, apoi se adauga si usturoiul tocat marunt. Se pune vasul in cuptor si se lasa la fiert, pana scade.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui Pastrav la cuptor Friptura de vita la cuptor

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Naut frecat cu ciuperci in sos de rosii

A inceput postul Craciunului, asa ca dragii mei, sa aveti un post binecuvantat si usor! Am profitat de acest lucru si de...

Naut frecat cu ciuperci in sos de rosii
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa