Mancare de carne cu arpagic

Carnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu ceapa tocata intr-un vas cu ulei si se lasa acoperita sa se prajeasca. Se adauga apoi pasta de ro

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne
  • 500 gr arpagic
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 paharel vin
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • 6 rosii
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingura otet
  • ulei

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu ceapa tocata intr-un vas cu ulei si se lasa acoperita sa se prajeasca. Se adauga apoi pasta de rosii, sare, piper, vinul si apa fierbinte cat sa o acopere. Se lasa apoi totul la fiert. Separat se curata arpagicul si se caleste putin in ulei, apoi se adauga in vasul cu carne. Se pune o lingura otet si foaia de dafin. Rosiile se taie in doua, se curata de seminte si pielite si se pun in vasul cu mancare, apoi se adauga si usturoiul tocat marunt. Se pune vasul in cuptor si se lasa la fiert, pana scade.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui Pastrav la cuptor Friptura de vita la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de legume

Supa crema de legume
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca