Carnea se taie bucatele mici, ceapa se toaca marunt si se pun impreuna intr-un vas acoperit, cu 3 linguri ulei, la foc mic, sa se inabuse. Cand carne
Carnea se taie bucatele mici, ceapa se toaca marunt si se pun impreuna intr-un vas acoperit, cu 3 linguri ulei, la foc mic, sa se inabuse. Cand carnea incepe sa se rumeneasca, se adauga faina, o foaie de dafin, verdeata, sare, piper, foarte putin cimbru si apa cat sa acopere carnea. Se Iasa sa fiarba incet, cu focul mic. Cand carnea este aproape gata se toarna bulionul de rosii si se fierbe in cuptor. Cabanosul se taie bucatele de 2 cm si se inabusa in unt impreuna cu ciupercile, apoi se adauga peste carne si se lasa la cuptor sa scada.
Se serveste cu garnitura de macaroane.
Alte retete:
Chiftele
Sarmale de post
Placinta cu dovleac
Va invit cu drag la tarta delicioasa!
Tarta rustica cu branza dulce si stafideGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa