Carnea se taie bucatele mici, se toaca marunt ceapa, dupa care se pun impreuna intr-un vas cu unt, pe foc mic, la rumenit. Se toarna apa cat sa acope
Carnea se taie bucatele mici, se toaca marunt ceapa, dupa care se pun impreuna intr-un vas cu unt, pe foc mic, la rumenit. Se toarna apa cat sa acopere carnea si se lasa la fiert, pe foc mic, cu un capac deasupra. Intre timp, morcovii se rad de coaja, se spala si se taie in forma de betisoare lungi de 3-4 cm si groase de 1 cm. Cand carnea este aproape fiarta, se introduc morcovii si sosul de zahar ars, stins cu apa. Se adauga in sos si o lingurita cu faina si se lasa la fiert, in cuptor. Dupa ce au fiert morcovii, se lasa sa scada, dupa care se pot servi.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Ardei umpluti
Cartofi la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii