Carnea feliata 1-2 cm, o tai fasii, o pui la prajit la foc mic si acoperit, cand e prajita aproape in intregime arunci uleiul cu apa ce a lasat-o carn
Carnea feliata 1-2 cm, o tai fasii, o pui la prajit la foc mic si acoperit, cand e prajita aproape in intregime arunci uleiul cu apa ce a lasat-o carnea. Tai ceapa bucati mai mari decat de obicei, ardeii la fel si usturoiul in doua sau o lasi intreaga. carnea iar in ulei nou, pui legumele peste(ceapa ardeii si usturoiul), arunci ulei de soia peste, nu fii zgarcit, (ala ii da gustul, pune sarea piper dupa gust, tine cont ca sosul de soia s-ar putea sa fie sarat, pune la foc mic si acoperit, lasa sa se caleasca si sa fiarba in suc propriu.
Nota: daca ai posibilitatea sa pui feliile de carne pe gratar, prajeste-o acolo, apoi taie felii si nu mai trebuie sa prajesti in prima tura de ulei. mancarea este foarte gustoasa. Pofta buna!
Se poate servi cu pilaf de orez sau ca atare ca si o tocana. Se poate improviza.
Asediat de expresia „cea mai sanatoasa leguma este porcul”, m-am gandit sa-ti pregatesc ceva... cu porc. Reteta...
Friptura de porc la tavaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.