Se taie carnea bucatele mici, care se rumenesc in 3 linguri ulei, apoi se scot si se pun deoparte. in uleiul care a ramas se pune o ceapa tocata maru
Se taie carnea bucatele mici, care se rumenesc in 3 linguri ulei, apoi se scot si se pun deoparte. in uleiul care a ramas se pune o ceapa tocata marunt si rosiile curatate de pileite si seminte. Se lasa la rumenit, se introduce carnea in sos, se sareaza si se lasa sa fiarba cu un capac deasupra. Separat se spala si se taie bucati vinetele, se sareaza si se lasa la scurs. Apoi se sterg, se bat in faina si se prajesc in ulei fierbinte, pe ambele parti. Dupa ce carnea a fiert, se introduc bucatile de vinete, se presara patrunjel verde tocat si se baga vasul la cuptor, la fiert, pana ce mancarea scade.
Se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Chiftele
Sarmale de post
Cartofi la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa