Se taie carnea bucatele mici, care se rumenesc in 3 linguri ulei, apoi se scot si se pun deoparte. in uleiul care a ramas se pune o ceapa tocata maru
Se taie carnea bucatele mici, care se rumenesc in 3 linguri ulei, apoi se scot si se pun deoparte. in uleiul care a ramas se pune o ceapa tocata marunt si rosiile curatate de pileite si seminte. Se lasa la rumenit, se introduce carnea in sos, se sareaza si se lasa sa fiarba cu un capac deasupra. Separat se spala si se taie bucati vinetele, se sareaza si se lasa la scurs. Apoi se sterg, se bat in faina si se prajesc in ulei fierbinte, pe ambele parti. Dupa ce carnea a fiert, se introduc bucatile de vinete, se presara patrunjel verde tocat si se baga vasul la cuptor, la fiert, pana ce mancarea scade.
Se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Chiftele
Sarmale de post
Cartofi la cuptor
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase