Mancare de carne cu vinete

Se taie carnea bucatele mici, care se rumenesc in 3 linguri ulei, apoi se scot si se pun deoparte. in uleiul care a ramas se pune o ceapa tocata maru

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr carne
  • 3 vinete subtiri
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • 4-5 rosii
  • 1 lingurita faina
  • 6-7 linguri ulei

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele mici, care se rumenesc in 3 linguri ulei, apoi se scot si se pun deoparte. in uleiul care a ramas se pune o ceapa tocata marunt si rosiile curatate de pileite si seminte. Se lasa la rumenit, se introduce carnea in sos, se sareaza si se lasa sa fiarba cu un capac deasupra. Separat se spala si se taie bucati vinetele, se sareaza si se lasa la scurs. Apoi se sterg, se bat in faina si se prajesc in ulei fierbinte, pe ambele parti. Dupa ce carnea a fiert, se introduc bucatile de vinete, se presara patrunjel verde tocat si se baga vasul la cuptor, la fiert, pana ce mancarea scade.


Se serveste fierbinte.

Alte retete culinare:

Chiftele

Sarmale de post

Cartofi la cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa