Carnea se taie bucatele si se pune la prajit cu 3-4 linguri de ulei fierbinte. Se acopera cu un capac sis e lasa carnea la rumenit. Se curata varza d
Carnea se taie bucatele si se pune la prajit cu 3-4 linguri de ulei fierbinte. Se acopera cu un capac sis e lasa carnea la rumenit. Se curata varza de primul rand de frunze, se taie in doua, se opareste, dupa care se scurge si se taie subtire. Se pune varza in vasul cu carnea, se adauga apa, patrunjel verde tocat, bors fierbinte, pasta de rosii diluata, 2 linguri ulei, boabele de piper, foaia de dafin si se potriveste la gust de sare. Se lasa totul la fiert, in cuptor, pana cand scade.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase