Mancare de cocos cu vin

Se ia un cocos tanar si se taie in bucati. Ceapa se toaca marunt, slanina se feliaza si se pun impreuna cu 30 gr unt si 3 linguri ulei la inabusit pe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 cocos
  • 60 gr unt
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura faina
  • 50 gr coniac
  • 3 catei de usturoi
  • 150 gr slanina afumata
  • 10 bucati arpagic
  • 500 mI vin rosu
  • 200 gr ciuperci
  • sare

Mod de preparare

Se ia un cocos tanar si se taie in bucati. Ceapa se toaca marunt, slanina se feliaza si se pun impreuna cu 30 gr unt si 3 linguri ulei la inabusit pe foc mic. Cand carnea incepe sa se rumeneasca, se presara faina, se amesteca in sos, se toarna vinul, coniacul, sarea, piperul, si usturoiul taiat feliute. Se lasa totul sa fiarba la foc mic in cuptor. Intre timp se pun pe foc, arpagicul si ciupercile, la inabusit, in putin unt.


Carnea se serveste cu ciupercile, arpagicul si cartofi prajiti.

Alte retete:

Sarmale de post Chiftele Friptura de vita la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort Marius 37

Desert tort Marius 37
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca