Mancare de cocos sote

Cocosul se curata, se spala si se pune la fript intr-un vas cu ulei, usturoi pisat, sare si piper. Se adauga verdeata tocata, un pahar cu apa si se a

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cocos mic
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel si marar verde
  • 8-10 ciuperci albe
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Cocosul se curata, se spala si se pune la fript intr-un vas cu ulei, usturoi pisat, sare si piper. Se adauga verdeata tocata, un pahar cu apa si se acopera. Se lasa la fiert 40-50 minute in cuptor si se intoarce din cand in cand ca sa se friga uniform. Se adauga ciupercile intregi, se acopera si se lasa in cuptot sa fiarba, pana scade apa lasata de ciuperci si ramane numai sosul.


Se serveste calda.

Alte retete:

Placinta de dovleac

Sarmale de post

Mancare de mazare

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...