Se toaca ceapa, morcovul si ardeiul. Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga morcovul, ardeiul si apoi afumatura. Puteti fierbe separate ciolanul s
Se toaca ceapa, morcovul si ardeiul. Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga morcovul, ardeiul si apoi afumatura. Puteti fierbe separate ciolanul si apoi sa-l adaugati cu totul la fasole. Se adauga apa si se lasa la fiert. Punem si fasolea care a stat o noapte in apa rece. Spre sfarsitul fierberii se adauga foi de dafin, piper si bulion. Se baga putin la cuptor si se presara marar tocat
Se serveste cald. Alte retete recomandate:
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti