Se toaca ceapa, morcovul si ardeiul. Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga morcovul, ardeiul si apoi afumatura. Puteti fierbe separate ciolanul s
Se toaca ceapa, morcovul si ardeiul. Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga morcovul, ardeiul si apoi afumatura. Puteti fierbe separate ciolanul si apoi sa-l adaugati cu totul la fasole. Se adauga apa si se lasa la fiert. Punem si fasolea care a stat o noapte in apa rece. Spre sfarsitul fierberii se adauga foi de dafin, piper si bulion. Se baga putin la cuptor si se presara marar tocat
Se serveste cald. Alte retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii