Fazanul se curata de pene si maruntaie, se spala si se sterge. Se acopera pieptul cu felii de slanina si se pune cu untul intr-un vas, dupa care se i
Fazanul se curata de pene si maruntaie, se spala si se sterge. Se acopera pieptul cu felii de slanina si se pune cu untul intr-un vas, dupa care se introduce la cuptor, la fiert. Dupa ce s-a fript se pun langa fazan merele curatate si taiate felii si se toarna smantana. Se presara deasupra sare si piper si se lasa la fiert in cuptor aproximativ 10-15 minute.
Se serveste calda.
Alte retete care contin carne:
Ardei umpluti
Chiftele
Friptura de vita la cuptor
Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui aromat cu verdeturi proaspetePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura