Bamele se spala si li se taie capacelele. Se pun apoi la oparit cu bors sau apa cu otet si se lasa sa stea asa 10-15 minute. Dupa aceea se clatesc cu
Bamele se spala si li se taie capacelele. Se pun apoi la oparit cu bors sau apa cu otet si se lasa sa stea asa 10-15 minute. Dupa aceea se clatesc cu multa apa rece. Gaina se curata, se spala si se taie bucati, se toaca ceapa si se pune impreuna cu carnea intr-o oala cu 3 linguri de ulei cald. Se lasa sa se inabuse impreuna cu zeama pe care o lasa, pe foc mic, cu capac. Se toarna apa cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba pana cand carnea se inmoaie. Apoi se adauga bamele, patrunjelul verde, bulionul de rosii, sarea si se lasa la fiert pana scade apa.
Aceasta mancare se serveste calda.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Ardei umpluti
Cand vreau ceva dulce, rapid si mai ales de post mereu fac strudele cu mere. Zahar brun, zahar bourbon si scortisoara si e...
Desert - Strudele de post cu mereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj