Prima data calim carnea (taiata bucatele) impreuna cu ceapa, pana cand carnea isi schimba culoarea. Adaugam apoi sucul de rosii + o cana cu apa rece s
Prima data calim carnea (taiata bucatele) impreuna cu ceapa, pana cand carnea isi schimba culoarea. Adaugam apoi sucul de rosii + o cana cu apa rece si lasam la fiert vreo 15-20 minute. Cat timp mai scade sosul ne apucam de galuste: batem cele doua oua impreuna cu un praf de sare si unul de piper. Dupa ce am batut bine ouale, incepem sa adaugam gris in ploaie si amestecam bine sa nu lase cocoloase. Punem gris cat sa iasa o compozitie potrivita. Lasam la fiert inca vreo 10-15 minute, potrivim de sare si piper, punem verdeata si gata
Se serveste cu verdeata.
Alte retete in imagini recomandate
Sarmale de post
Supa de galuste
Tocanita de pui
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa