Mancare de mazare cu carne de porc

O mancarica delicioasa ce-mi place tare mult.

Portii
6
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g mazare congelata
  • 600 g carne de porc
  • o ceapa
  • un morcov
  • 200 ml suc de rosii
  • o lingura pasta de ardei
  • o frunza de dafin
  • o lingura faina
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • marar verde

Mod de preparare

Am spalat carnea bine si am portionat-o. Morcovul si ceapa le-am curatat, spalat si le-am taiat cubulete. Am pus legumele si carnea in oala sub presiune, am adaugat un praf de sare, frunza de dafin,apa cat sa le acopere si am lasat sa fiarba 20 de minute. Am inchis focul si am lasat sa se racoreasca oala sa pot scoate capacul. Am transferat carnea si legumele intr-o cratita si am adugat mazarea.

Am lasat sa fiarba pana aceasta s-a patruns. Am adaugat sucul de rosii si pasta de ardei.

Am dizolvat o lingura de faina in apa, am adaugat-o in mazare, am condimentat cu boia, sare si piper si am mai lasat sa dea cateva clocote.

La sfarsit am adaugat marar verde.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...