Se taie bucatele mici carnea, se pune la inabusit in ulei, pe foc mic, cu un capac deasupra. Se toarna apa, cand carnea incepe sa se rumeneasca si se
Se taie bucatele mici carnea, se pune la inabusit in ulei, pe foc mic, cu un capac deasupra. Se toarna apa, cand carnea incepe sa se rumeneasca si se lasa din nou sa fiarba. Spanacul se spala bine si se opareste, dupa care se adauga in vasul cu carnea. Deasupra se toarna sosul de rosii, se adauga sare si o lingura cu zeama de lamaie. Se introduce in cuptor vasul, la fiert, pana ce scade.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Iahnie de fasole Sarmale de post Spanac cu orez
Salatele sunt cele mai rapide soluții atunci când nu ai timp de stat în bucătărie! Plus de asta, în...
Salata de paste cu carnati, telemea si sos pestoIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.