Se taie bucatele mici carnea, se pune la inabusit in ulei, pe foc mic, cu un capac deasupra. Se toarna apa, cand carnea incepe sa se rumeneasca si se
Se taie bucatele mici carnea, se pune la inabusit in ulei, pe foc mic, cu un capac deasupra. Se toarna apa, cand carnea incepe sa se rumeneasca si se lasa din nou sa fiarba. Spanacul se spala bine si se opareste, dupa care se adauga in vasul cu carnea. Deasupra se toarna sosul de rosii, se adauga sare si o lingura cu zeama de lamaie. Se introduce in cuptor vasul, la fiert, pana ce scade.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Iahnie de fasole Sarmale de post Spanac cu orez
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii