Se spala prazul si se taie in bucati de 1 cm - 1,5 cm grosime. Acestea se oparesc in apa fiarta cu sare timp de 2 minute. Intre timp se toaca ceapa so
Se spala prazul si se taie in bucati de 1 cm - 1,5 cm grosime. Acestea se oparesc in apa fiarta cu sare timp de 2 minute.
Intre timp se toaca ceapa solzisori si se caleste impreuna cu delikatul si carnea portionata pana ce ceapa devine sticloasa. Punem un pahar cu apa si se lasa sa fiarba carnea inabusit la foc potrivit.
Se adauga si pasta de rosii. Se lasa sa fiarba impreuna 10 minute. Adaugam prazul si mai punem apa cat sa il acopere cca 2 degete. Lasam totul sa fiarba la foc mic pana scade cele 2 degete de apa. La sfarsit adaugam sare si piper dupa gust.
Se serveste calda ornata cu putin patrunjel.
Pofta buna!
Reteta Mancare de praz cu carne de vitel a fost propusa de Nally pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de vitel gasiti aici:
Tocanita cu carne de vitel,
Scaloppine al marsala (fileuri cu vin),
Saltimbocca alla romana
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa