Puiul se taie in bucati, care se pun cu o lingura unt si o lingura ulei la inabusit, intr-un vas acoperit. Separat se curata anghinarea si se prepar
Puiul se taie in bucati, care se pun cu o lingura unt si o lingura ulei la inabusit, intr-un vas acoperit. Separat se curata anghinarea si se prepara sote. Ciupercile se spala si se pun cu 1 lingura unt intr-un vas acoperit sa fiarba in unt si in zeama pe care o lasa. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, pana devine aurie. Bucatile de pui se asaza pe un platou, se sareaza, se adauga anghinarea sote, ciupercile sarate si ceapa rumenita deasupra.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti
Bors de peste
Pastrav la cuptor
https://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-nuca-si-smantana-69798.html cu mici modificari cu ce am avut prin casa Retete...
Desert prajitura cu smantana si nucaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj