Puiul se taie in bucati, care se pun cu o lingura unt si o lingura ulei la inabusit, intr-un vas acoperit. Separat se curata anghinarea si se prepar
Puiul se taie in bucati, care se pun cu o lingura unt si o lingura ulei la inabusit, intr-un vas acoperit. Separat se curata anghinarea si se prepara sote. Ciupercile se spala si se pun cu 1 lingura unt intr-un vas acoperit sa fiarba in unt si in zeama pe care o lasa. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, pana devine aurie. Bucatile de pui se asaza pe un platou, se sareaza, se adauga anghinarea sote, ciupercile sarate si ceapa rumenita deasupra.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti
Bors de peste
Pastrav la cuptor
De ceva timp tot vreau sa pregatesc aceste pide cu carne, dar abia acum le-a venit randul. Sunt grozav de bune si...
Pide cu carne tocata (pizza turceasca)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura