Puiul se desface bucati, se adauga sare, dupa care se dau prin faina si se pun intr-un vas cu 25 gr unt si 2 linguri ulei fierbinte. Vasul se baga la
Puiul se desface bucati, se adauga sare, dupa care se dau prin faina si se pun intr-un vas cu 25 gr unt si 2 linguri ulei fierbinte. Vasul se baga la cuptor sau se lasa pe foc mic sa se rumeneasca uniform, impreuna cu usturoiul si ceapa tocate. Dupa ce s-au rumenit, se adauga bulionul, rosii si se fierbe incet. Ciupercile se spala bine, se taie felii si se pun la rumenit in 25 gr unt. Se adauga in sos iar apoi se potriveste la gust de sare.
Aceasta mancare se serveste cu crutoane de paine prajita.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Chiftele
Mancare de mazare
Sursa: http://www.lauraadamache.ro/2011/04/mancare-de-pui-sub-capac-de-paine.html#_
Mancarica de pui sub capac de paineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj