Mancare de pui cu ciuperci

Puiul se desface bucati, se adauga sare, dupa care se dau prin faina si se pun intr-un vas cu 25 gr unt si 2 linguri ulei fierbinte. Vasul se baga la

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 2 linguri faina
  • 50 gr unt
  • 2 linguri ulei
  • 1 pahar vin alb
  • 1 ceapa
  • 2 linguri bulion de rosii
  • 1 pahar apa
  • 250 gr ciuperci
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • crutoane de paine prajite

Mod de preparare

Puiul se desface bucati, se adauga sare, dupa care se dau prin faina si se pun intr-un vas cu 25 gr unt si 2 linguri ulei fierbinte. Vasul se baga la cuptor sau se lasa pe foc mic sa se rumeneasca uniform, impreuna cu usturoiul si ceapa tocate. Dupa ce s-au rumenit, se adauga bulionul, rosii si se fierbe incet. Ciupercile se spala bine, se taie felii si se pun la rumenit in 25 gr unt. Se adauga in sos iar apoi se potriveste la gust de sare.


Aceasta mancare se serveste cu crutoane de paine prajita.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui

Chiftele

Mancare de mazare

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide