Puiul se taie bucati, se toaca separat ceapa si se pun la inabusit intr-un vas impreuna cu unt. Se tine vasul acoperit, pe foc mic si se mai intorc d
Puiul se taie bucati, se toaca separat ceapa si se pun la inabusit intr-un vas impreuna cu unt. Se tine vasul acoperit, pe foc mic si se mai intorc din cand in cand bucatile de carne. Se toarna apa cat sa acopere carnea si se lasa totul la fiert. Dovleceii se rad de coaja si se adauga intregi in vasul cu carnea de pui. Se potriveste la gust de sare si se lasa totul la fiert. Se adauga spre sfarsitul fierberii smantana amestecata cu o lingura faina si se lasa sa mai dea cateva clocote, dupa care se ia de pe foc.
Se serveste calda.
Alte retete care contin carne:
Pastrav la cuptor
Chiftelute
Tocanita de pui
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti