Se pune la fiert puiul cu ceapa si morcovul curatate si tocate marunt. Orezul se spala si se rumeneste usor in unt. Dupa ce puiul a fiert, supa se st
Se pune la fiert puiul cu ceapa si morcovul curatate si tocate marunt. Orezul se spala si se rumeneste usor in unt. Dupa ce puiul a fiert, supa se strecoara si se toarna peste orez. Se adauga untul, sarea si piperul si se pune la fiert in cuptorul incalzit. Se scoate din cuptor, orezul se aranjeaza pe o farfurie mare iar deasupra se presara marar tocat marunt, iar in jurul orezului se asaza bucatile de pui fara piele si oase.
Acest fel de mancare se serveste cald.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Ardei umpluti
Sarmale de post
Nu pot sa spun despre acesti cartofi decat ca ne-am lins pe degete de buni ce au fost in aceasta combinatie.
Cartofi copti, cu mujdei si branza fondue de la DelacoGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa