Mancare de pui cu sos de tarhon

Puiul se curata, se spala si se taie bucati. Se pune apoi la rumenit in doua linguri de unt, deasupra se toarna vinul si bulionul de rosii. Se sareaz

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 pahar vin alb
  • 1 legatura tarhon
  • 1 pahar bulion de rosii
  • 2 linguri unt
  • sare

Mod de preparare

Puiul se curata, se spala si se taie bucati. Se pune apoi la rumenit in doua linguri de unt, deasupra se toarna vinul si bulionul de rosii. Se sareaza si se pun frunzele de tarhon spalate si taiate. Se lasa totul sa fiarba acoperit.


Se serveste calda.

Alte retete:

Tocanita de pui

Friptura de vita la cuptor

Placinta de dovleac

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute in aluat de bere

Inspiratie principala: Gaby (http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-in-aluat-de-bere-37850.html)

Chiftelute in aluat de bere
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca