Mancare de pui cu sparanghel

Sparanghelul intreg se pune la fiert in apa si se fierb capetele la aburi. Puiul se curata, se spala si se taie bucati. Ceapa se toaca marunt si se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 legatura de sparanghel
  • 1 lingurita faina
  • 50 gr unt
  • sare
  • 1 ceapa mica

Mod de preparare

Sparanghelul intreg se pune la fiert in apa si se fierb capetele la aburi. Puiul se curata, se spala si se taie bucati. Ceapa se toaca marunt si se aseaza impreuna cu bucatile de pui intr-un vas cu unt, pe foc mic.Se lasa la inabusit, apoi se toarna putina aa, sare si se lasa sa fiarba. dupa ce puiul este aproape fiert, se amesteca faina cu putina apa in care a fiert sparanghelul si se toarna peste pu. Se lasa pe foc cat sa dea cateva clocote, se adauga sparanghelul si se mai fierbe un clocot.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Papricas de pui

Rulada din carne tocata de pui Tocanita de pui

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa