Se fierbe costita, apoi se taie cubulete, care se rumenesc in putin ulei, si se amesteca apoi cu urzicile fierte, pasirate si amestecate cu faina. Se
Se fierbe costita, apoi se taie cubulete, care se rumenesc in
putin ulei, si se amesteca apoi cu urzicile fierte, pasirate si
amestecate cu faina.
Se adauga usturoiul pisat in zeama in a fiert costita si se lasa sa fiarba la foc mic, pana capata consistenta.
Sosul se amesteca apoi cu compozitia de urzici.
Se serveste cu mamaliguta.
Pofta buna!
Alte retete de paste gasiti aici:
Ravioli cu urzici
Lasagna cu spanac,
Pasta cu gorgonzola si spanac
Eram in mare pana de inspiratie pt micul dejun....si mi-am adus aminte ca am vazut ceva briose la Merisor care mi-au placut...
Briose aperitivOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj