Se fierbe costita, apoi se taie cubulete, care se rumenesc in putin ulei, si se amesteca apoi cu urzicile fierte, pasirate si amestecate cu faina. Se
Se fierbe costita, apoi se taie cubulete, care se rumenesc in
putin ulei, si se amesteca apoi cu urzicile fierte, pasirate si
amestecate cu faina.
Se adauga usturoiul pisat in zeama in a fiert costita si se lasa sa fiarba la foc mic, pana capata consistenta.
Sosul se amesteca apoi cu compozitia de urzici.
Se serveste cu mamaliguta.
Pofta buna!
Alte retete de paste gasiti aici:
Ravioli cu urzici
Lasagna cu spanac,
Pasta cu gorgonzola si spanac
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa