Mancare de urzici cu costita

Se fierbe costita, apoi se taie cubulete, care se rumenesc in putin ulei, si se amesteca apoi cu urzicile fierte, pasirate si amestecate cu faina. Se

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg urzici
  • 250 g costita
  • 1 lingura de faina
  • 2 catei de usturoi
  • ulei

Mod de preparare

Se fierbe costita, apoi se taie cubulete, care se rumenesc in

putin ulei, si se amesteca apoi cu urzicile fierte, pasirate si

amestecate cu faina.

Se adauga usturoiul pisat in zeama in a fiert costita si se lasa sa fiarba la foc mic, pana capata consistenta.

Sosul se amesteca apoi cu compozitia de urzici.

Se serveste cu mamaliguta.
Pofta buna!

Alte retete de paste gasiti aici:

Ravioli cu urzici

Lasagna cu spanac,

Pasta cu gorgonzola si spanac

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Briose aperitiv

Eram in mare pana de inspiratie pt micul dejun....si mi-am adus aminte ca am vazut ceva briose la Merisor care mi-au placut...

Briose aperitiv
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca